dimecres, 24 de novembre del 2010

manifest contra la violència de gènere 2010

Amb motiu de la diada Internacional contra la violència de gènere  vull fer palesa la meva solidaritat amb totes les dones que pateixen d'una o altra manera qualsevol forma de maltractament. Considero que es un atemptat contra els drets humans i suposen un veritable obstacle  per al desenvolupament d'una societat plena, lliure i democràtica. La violència contra les dones és avui un dels problemes més importants de la nostra societat,  problema  que s`ha exercit históricament  i que malgrat els avenços es continua manifestant d'una forma cruent i reiterada.
Davant d'aquesta palpable realitat , vull fer sentir  el meu rebuig i indignació en lo que ja s'ha convertit en autèntica malaltia social.
Sigui el meu missatge d'esperança per a totes les dones que encara avui senten que aquests drets són inabastables, que son més un desig que una realitat..



cèlia

1 comentari:

  1. Hola Cèlia! Molt bon tema per reflexionar, el dels maltractaments. La veritat és que la diada Internacional contra la violència de gènere, és una oportunitat perfecta per poder treure a la llum aquesta xacra que afecta a la nostra societat.
    Tant el maltractament físic, com el psicològic són tant perversos que tenen la capacitat d'anul·lar tots els sentits d'una persona. Ara bé, jo faria èmfasi en les persones que són maltractades (sobretot psicològicament) i no s'adonen, hi ha moltes persones que estan encerclades per un maltractador/a i no ho veuen fins que és massa tard.

    Ànims que aquest bloc farà putrum-putrum amb aquests temes tant candents!!!!

    ResponElimina